Jotronics Cloud

Jotronics is uw partner voor clouddiensten powered by het TERRA CLOUD-datacenter.

Neem nu de juiste beslissing en kies ons als uw dienstverlener voor de toekomst!

We ondersteunen u bij de huidige bedrijfstransformatie op alle gebieden. Als lokale en servicegerichte computerspecialist hebben wij meer dan 30 jaar ervaring. Nu staan wij aan uw zijde als gespecialiseerde dealer op het gebied van hosting en als dienstverlener.

Bij ons krijg je een unieke “alles uit één hand” -ervaring, het TERRA CLOUD datacenter beschikt over:

-Eigen fabricage- en servicestructuur
-Eigen, Duits datacenter
-Eigen automatiseringsplatform
-Eigen configuratie- en beheerportals
-Eigen verkoop- en serviceteamHet principe “alles uit één hand” plaatst ons in een situatie van een aanzienlijk aantrekkelijkere service. Meer dan 80 procent van de services wordt gegenereerd met onze technologiepartners binnen ons datacenter en zijn rechtstreeks voor u beschikbaar zonder omwegen via derden. De meeste oplossingen kunnen direct en moeiteloos in uw bestaande infrastructuur worden geïntegreerd. Transactieservices zoals Office 365 CSP-producten kunnen ook rechtstreeks vanuit het TERRA CLOUD Center worden geleverd.

Datacenter-gebaseerde diensten kunnen hier worden aangeboden en verkregen. Facturering gebeurt meestal maandelijks zonder langere verbintenisperiodes (afhankelijk van het product). Indien technisch mogelijk, worden de diensten automatisch geleverd. Een samengevatte facturering van alle diensten aan het einde van de maand rondt het proces af.